Nieuws

Wat is het potentieel van mijn pand?

In mijn verleden als makelaar bij Heylen vastgoed heb ik heel wat woningen getaxeerd. Hoewel heel wat mensen de waarde van hun woning overwaarderen, zijn er minstens evenveel mensen die het potentieel van hun pand stevig onderschatten. Zo blijkt uit ervaring dat woningen die in een ontwikkelingsgebied liggen, vaak meer waard te zijn dan gedacht. Logisch want de grondwaarde ligt hoger. Nochtans wordt met dit gegeven – ongeacht wie de schatting doet – al te weinig rekening gehouden …

Bij WKPG kijken we verder

Met WKPG kijken we verder dan het pand op zich. Wij schatten ook de ontwikkelingsmogelijkheden van uw eigendom in en wegen alle mogelijkheden af. Door uzelf te laten begeleiden door professionals komt u niet enkel de werkelijke waarde te weten van uw pand, maar haalt u er ook de maximale vergoeding uit. Dit in alle transparantie!

Meerdere opties mogelijk

Daarbij reiken we u steeds meerdere opties aan. Zo kunnen we overgaan tot de aankoop, maar net zo goed stappen we mee in het project of kan er met een ruil gewerkt worden. Samen komen we tot de meest interessante oplossing voor u. Ziet u mogelijkheden voor uw eigendom? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!