Nieuws

Een centje bijverdienen in moeilijke tijden

De coronacrisis heeft ons allemaal te pakken. Minder werken, binnen blijven, de kids die thuis moeten bezig gehouden worden en ga zo maar door. Ook financieel is het voor heel wat mensen een pak minder, maar een centje bijverdienen kan altijd nog! 

 

Bijverdienen in de gezonde buitenlucht

 

Meer nog, je kunt niet enkel een centje bijverdienen, je pikt ook nog wat frisse lucht mee. Het zoeken van panden en gronden voor wijkopenpandenengronden.be kun je perfect combineren met een fikse wandeling of een fietstochtje. Zo breek je niet alleen even ‘uit je kot’, zolang je de social distance maar respecteert, is het nog gezond ook. Zeker met dit mooie lenteweertje zijn wat extra vitaminen D zo opgedaan. 

 

Ga op speurtocht naar geschikte panden en gronden

 

Speur dus gerust verder naar de geschikte panden en gronden en geef ons de gouden tip. Weet dat de stedenbouwkundige diensten verder werken en operationeel zijn. Wij kunnen dus nog steeds dossier indienen, waardoor jouw tip geen vertraging oploopt. Ook wij bij WKPG blijven doorgaan, dus wie weet pik je binnenkort wel een aardige zakcent mee. We gunnen je het alvast van harte en stay safe!